Tekintse meg Facebook oldalunkat is!
Címünk: 2700 Cegléd, Törteli út 24. - Tel/fax: +36 53/318-984

Rólunk

Tisztelt partnerünk, leendő partnerünk !

Eszes Ferenc, mint a Termika Épületgépészeti Kft ügyvezetője, kérem engedje meg, hogy pár percben megismertessem Önnel cégünk tevékenységét és jövőbeni céljait.

A társaságot 2002-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy közületek és magánszemélyek megrendeléseinek minőségi munkavégzéssel eleget téve, meghatározó szereplőivé és versenytársaivá váljunk az épületgépészeti piacon jelen lévő kivitelező cégeknek.

A társaság induló létszáma a kezdeti időszakban 4 fő volt, közülük egy kolléga kizárólag üzletszerzéssel, koordinatív tevékenységekkel foglalkozott, mivel a cég általános menedzselése és bevezetése a gépészeti üzletágba mindennél fontosabb prioritást kapott.

Az időközben megnövekedett feladatok szükségessé tették a meglévő állomány létszámának célirányosan történő megemelését, mind a műszaki előkészítői munkakörök vonatkozásában, mind a kizárólag kivitelezői munkát végző dolgozók esetében, remélve, hogy a magas szintű követelményeknek továbbra is megfelelve, egyre többen választják cégünket épületgépészeti munkák kivitelezésére.

Ennek eredményeként, ma már 17 fővel biztosítjuk a zökkenőmentes kiszolgálást, s elmondhatjuk, hogy Pest megyében és annak vonzáskörzetében munkavégzésünkkel jelentős hírnévre tettünk szert, a társaságot a régió meghatározó épületgépészeti vállalkozásává tettük.

Most, néhány év elteltével a feladataink mind jellegében mind intervallumában megváltoztak. A megújuló energia iránti fokozott igény, a technológiai fejlődés, a magán szektor mellett a nagyipari cégek megrendelései új kihívások elé állítottak minket. Szeretnénk ezen üzletágban is bővíteni kínálatunkat, /technológiák, szolgáltatások tekintetében/ mellyel meglévő és jövőbeni partnereink igényeit kitudjuk szolgálni.

Szakembereink ipari klímák és alternatív energiaforrás hasznosítás (pl. nap-és földenergia) tervezésével és kivitelezésével is foglalkoznak. Gépészmérnök kollégáink a tradicionális és a modern technológiai fűtési igényeknek megfelelően készítik a terveket és ellenőrzik a teljes munkafolyamatot, melyet a mindenkori érvényben lévő idevonatkozó Magyar Szabvány tárgysorozatok követelményeinek maximális betartása mellett végezzük és végeztetjük. Beszállító partnereink minőségi termékeivel, szerszámozottságunk, emberi erőforrásaink függvényében bármilyen épületgépészeti munkát I. osztályú minőségben tudunk teljesíteni. Amennyiben szükséges a végpontokra beszerelt készülékek villamos hálózatra történő rákapcsolását és első üzembe helyezését, működési próbáját, azok későbbi szervízelését és folyamatos karbantartását is vállaljuk.

Engedje még meg kérem, hogy néhány sorban felhívjam figyelmét, cégünk az elkövetkezendő időkben nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a megújuló energiák felhasználását elősegítő berendezések és az ehhez kapcsolódó fűtési rendszerek forgalmazására, kivitelezésére az alábbiak szerint:

  • megújuló energiák hasznosításán alapuló berendezések (hőszivattyúk, faelgázosító kazánok, pelletkazánok, napkollektorok), de kondenzációs kazánok, és felületfűtési-hűtési rendszerek tervezése, forgalmazása, kivitelezése,
  • intelligens, önszabályozó fűtésrendszerek kiépítése.

Tudjuk:

  • a termékpalettát diverzifikálni szükséges, a vevői igények változása megköveteli tőlünk, hogy szélesebb termék és szolgáltatáspalettáról tudjunk kínálni.
  • nyitni kell a környezetbarát, megújuló energiaforrások és nem fosszilis energiahordozókat használó berendezések irányába, mert felelősséggel tartozunk gyermekeink és környezetünk jövőjéért. Ezek a berendezések már ma is egyértelmű alternatívát, kínálnak a fosszilis enegiahordozókkal szemben.
  • olyan alternatív lehetőségeket kell közvetítenünk a végfelhasználóknak, melyek használatával részben vagy egészben függetlenedni tudnak a politikailag és stratégiailag bizonytalan energiaforrásoktól ( gáz, kőolaj).

Alapvető célkitűzésünk, hogy többféle megoldást tudjunk Megrendelőink felé kínálni, ezért nem köteleztük el magunkat egyetlen termék illetve márka mellett sem. A megfelelő rendszer összeállítása és kiválasztása a Megrendelői igények és lehetőségek megismerése után történhet.
A fentiek szerint azon Megrendelői kört szeretnénk kiszolgálni akiknek fontos szempont, hogy egy adott rendszert ne csak egyes elemeiben tartsanak fontosnak azok akik kínálják, hanem összességében, összefüggéseiben kezeljék és így optimalizálják azokat a valós vevői igényekhez.
Köszönöm azt a néhány percet melyben figyelmet szentelt ezen sorok áttanulmányozására, s bízom abban, hogy tevékenységünk során vagy ennek okán partnereink sorában üdvözölhetjük. Kérjük kövesse nyomon tevékenységünket többek között itt az interneten is, ahol igyekszünk a legfrissebb információkról /referenciák, alkalmazható technológiák, energiamegtakarítási módok, pályázatok, állami támogatások/ tájékoztatni kedves Érdeklődőinket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi felkeressük Önt, és az igények, lehetőségek tekintetében ingyenesen készítünk számára egy ajánlatot.

Munkájához további jó egészséget kívánok!

Eszes Ferenc
ügyvezetőBejelentkezés

Hírlevél

Megbízhat bennünk!
aaa

© 2012 Termika Épületgépészeti Kft. - Minden jog fenntartva! Kérje személyre szabott árajánlatunkat: 30/471-86-65
Pegaton Studio: honlapkészítés, webáruház készítés, webdesign, optimalizálás